Pracovní desky do kuchyně

Pracovní desky do kuchyně dodáme ve dvou rozměrech - 28 a 38 mm široké. Pestrá paleta barevného provedení zahrnuje klasické dřevěné barvy, ale také moderní typy ve světlých i tmavých odstínech

Dekor dřeva
Dekor kamene

Levné kuchyňské pracovní desky 

Mezi levné kuchyňské pracovní desky patří ty, které mají výšku (tloušťku) 28 cm. U těchto levných kuchyňských pracovních desek počítáme metr za 590 Kč. Základní cena s DPH je tedy za běžný metr. Můžeme vám je dodat v délce 205, nebo 410 cm. Pod vámi vybranou kuchyňskou deskou můžete vybírat požadované rozměry. Levné kuchyňské pracovní desky dodáme v barevném provedení Antracit, Olše, Kalvádos a Pískovec.

Kuchyňské pracovní desky - vzorník a rozměry

Vzorník kuchyňských pracovních desek představuje několik desítek typů, které u nás můžete zakoupit. Vyrobíme je ve dvou rozměrech - vysoké (tlusté) 28 a 38 mm. Detailní fotografie ve vzorníku kuchyňských pracovních desek vám umožní si je pečlivě prohlédnout. Vybírat můžete mezi klasickými dřevěnými typy, jako je například olše, buk a dub, ale také mezi moderními odstíny, jako je pískovec, žula, mramor a další.

U nás si vyberete pracovní desku do jakékoliv kuchyně - klasické, moderní, tmavé, světlé i lesklé.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz