Nerezové

Rozhodli jste se pro nerezový dřez do vaší kuchyně? Jestliže chcete ušetřit a přesto mít doma kvalitní kuchyňský dřez, rozhodli jste se správně! Vybírejte nerezový kuchyňský dřez v mnoha rozměrech za skvělou cenu!

Jednodřez sólo
Dvoudřezy
S odkapem
Rohový dřez

Levné nerezové dřezy

Nerezové dřezy patří mezi levnější a naše nabídka zahrnuje spoustu typů - kulatých, dvojitých, s odkapávačem - stačí vybrat ten pravý do vaší kuchyně! Nerezové dřezy dodáme v leštěném, nebo matném provedení. Levné nerezové dřezy se hodí do kuchyně v jakém koliv stylu. Pěkně se bude vyjímat nerezový dřez v moderní kuchyni, stejně jako v rustikální. Nerezové dřezy jsou levnější, než granitové, jejich kvalita však dosahuje vysoké úrovně a budou vám sloužit dlouhé roky. V naší nabídce najdete levné dřezy s odkapávačem i bez, ale i luxusní leštěné nerezové  dřezy.

Varianty nerezových dřezů

Pečlivě pročtěte popis produktu pod vybraným typem nerezového dřezu. Liší se například průměrem sifonu, ale také  provedením, které může být matné, nebo lesklé. 

Všechny kuchyňské dřezy dodáme včetně montážních úchytek a těsnění. Záruka 10 let.

Nerezové dřezy

Nerezové dřezy patří mezi levnější a naše nabídka zahrnuje spoustu typů - kulatých, dvojitých, s odkapávačem - stačí vybrat ten pravý do vaší kuchyně! Nerezové dřezy dodáme v leštěném, nebo matném provedení.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz