Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Rohové kuchyně

Stále oblíbené rohové  kuchyně mají va naší fotogalerii nejširší zastoupení. Vybírat můžete mezi moderními rohovými kuchyněmi, luxusními ve vysokém lesku a také mezi rustikálními rohovými kuchyněmi.

Správné uspořádání rohové kuchyně

Oblíbené rohové kuchyně jsou velmi praktické a splňují všechny požadavky pro aktivní vaření. Rohové kuchyně jsou otevřené do prostoru a tak nenásilně oddělují obývací část, či jídelnu. Hospodyně tak nebude separovaná v samostatné místnosti a mimo dění, ale díky pečlivému uspořádání rohové kuchyně bude stále celá rodina pohromadě. V případě rohových kuchyní mluvíme o tzv. pracovním trojúhelníku - jedná se o tři hlavní vrcholy, které v kuchyni představují mytí, skladování a vaření. Správné uspořádání kuchyňských skříněk a spotřebičů by vás mělo vést přirozeně z jednoho konce na druhý.

Využití rohu u rohové kuchyně

Rohové skříňky jsou velmi hluboké, tím pádem i hůře dostupné. Doporučujeme do nich tedy vkládat předměty, jako jsou drobné spotřebiče, či potřeby pro úklid domácnosti - zkrátka věci, které nevyužíváte několikrát denně. V naší nabídce najdete také spodní rohovou skříňku se zabudovaným odpadkovým košem. Rohová kuchyně má však nejen spodní, ale i horní rohovou skříňku, která může být prosklená - uvnitř prosklené skříňky se nachází skleněná police. 

Rohové kuchyně levně

Levné rohové kuchyně dodáme jež sestavené z pevně smontovaných skříněk. Vybírejte levné rohové kuchyně od 130 x 90 cm do 210 x 1470 cm. Paleta barev nabízí mnoho barevných variant. Tyto levné rohové kuchyně vám navíc dodáme již s pracovní deskou a nerezovým dřezem.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz