Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Fotogalerie kuchyní a kuchyňských linek

Fotogalerie kuchyní slouží pro vaši lepší inspiraci, popřípadě v ní můžete najít kuchyni, kterou by jste rádi měli doma. Pak stačí kuchyni jen objednat a tak jak ji vidíte na obrázku, dojde k vám domů! 

Realizované kuchyně a jejich fotogalerie

Mnoho spokojených zákazníků se může pochlubit realizovanými kuchyněmi od naší firmy Kuchyně Macháček. Tato fotogalerie je plná rozličných typů, stejně jako se liší přání našich zákazníků. Kuchyně se liší svým zpracováním, barvou, rozměry a cenou. Vybere si opravdu každý! Ten, kdo sleduje trendy a má rád moderní styl i v bydlení, zákazník, který vyznává vesnický styl a dá přednost rustikální kuchyni, nebo ten, kdo chce jednoduše ušetřit, přesto chce mít doma pěknou kuchyni. Cena kuchyní, vyobrazených ve fotogalerii zahrnuje cenu za kompletní kuchyň - skříňky horní i spodní, pracovní desku, těsnící lištu a plasty, madla, úchyty , závěsnou lištu, spojovací díly. Nejsou v nich započítány spotřebiče a dřezy.

Fotogalerie moderních kuchyní - ispirace

Mezi moderní kuchyně, které naleznete v naší fotogalerii patří zejména lesklé kuchyně, nebo kuchyně moderních tvarů. Lesklé kuchyně mají na výběr pestrou paletu barevného provedení - od klasické černé a bílé barvy, po veselé pastelové tóny. Moderní kuchyni doplní také moderní madla, výklopné skříňky, dvojité výklopy a prosklené skříňky. Ke konečnému efektu poslouží podsvícení, nebo luxusní dovírací mechanismu u šuplíků a výklopů. Kuchyňské skříňky dodáváme již pevně smontované, spodní na soklu 10 cm. Ke kuchyni od nás navíc dostanete úchyty zdarma! V naší fotogalerii kuchyní najdete mnoho typů - kuchyně levné, rustikální, moderní, rohové a spoustu dalších! 

Nechte se inspirovat a vytvořte si doma kuchyni vašich snů.

Inspirativní obrázky kuchyní, které nadchly naše zákazníky

Vybrali jsme pro vás pár takzvaných "evergreenů" mezi kuchyněmi. Tyto obrázky kuchyní představují typy, které jsou mezi našimi zákazníky stále velmi oblíbené, napříč dobou a módními trendy. Najdou se zde kuchyně rohové, rustikální, ale také bílé kuchyně, které se stále těší velké oblibě.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz