Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Bílé Kuchyně

Líbí se vám bílé kuchyně? V našem obchodě najdete bílé kuchyně v mnoha variantách. Objednávejte moderní bílé kuchyně s matnými dvířky, nebo luxusní bílé kuchyně ve vysokém lesku! To vše a ještě více najdete v naší fotogalerii.

Bílé kuchyně fotogalerie

Pro vaši inspiraci zde máme fotogalerii bílých kuchyní. Najdete v ní bílé kuchyně s matnými dvířky, ale také luxusní bílé kuchyně ve vysokém lesku. Do menších prostor vybírejte rovné bílé kuchyně, do prostornějších místností zase bílé kuchyně do U, s ostrůvkem, nebo rohové. Nenechte se přesvědčit, že bílá kuchyně není tou správnou volbou! Velké množství našich zákazníků by bílou kuchyni neměnilo a jisté je, že na rozdíl od černé kuchyně, na ní nejsou vidět šmouhy, ani kapky. 

Moderní bílá kuchyně

Velkou výhodou bílé kuchyně je, že nikdy nevyjde z módy. Naši zákazníci se k ní stále vracejí, napříč módním trendům. Bílá kuchyně zkrátka osloví svou čistotou, kterou symbolizují. Moderní bílá kuchyně vybízí ke kombinaci s rozličnými materiály a barvami. Nadčasově například působí kombinace bílé barvy se dřevem, kovem, nebo sklem. Jedinečný vzhled vaší moderní bílé kuchyni dodá masivní pracovní deska v tmavším odstínu, prosklené skříňky a také barva zdí v kuchyni a typ podlahové krytiny. 

Kuchyně bílá lesklá

Moderní bílá lesklá kuchyně osloví svým jedinečným designem, který ještě podtrhne zakomponování moderních doplňku, jako jsou stylové granitové, nebo nerezové dřezy a baterie, moderní madla a samozřejmě spotřebiče. Lesklá bílá kuchyně se velmi dobře udržuje v čistotě (na rozdíl od černé). V naší fotogalerii najdete lesklé bílé kuchyně v několika variantách.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz