Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Červené kuchyňské linky

Nebojte se červené kuchyně. V domácnosti se vyjímá moc pěkně a jestliže k ní zvolíte vhodné doplňky, uvidíte, jak budete s červenou kuchyní spokojeni. Skříňky dodáme již pevně smontované s úchyty zdarma.

Červená kuchyně ispirace

Kde jinde hledat inspiraci, než u našich klientů, kteří se rozhodli pro červenou kuchyni? Ve fotogalerii najdete několik typů červených kuchyní. Nabízíme vám červené kuchyně rohové, do U i klasické rovné. Záleží na tom, kolik máte v místnosti prostoru. Inspirujte se obrázky červených kuchyní - v popisku najdete veškeré skříňky i příslušenství, stejně jako konečnou cenu. Vyrobíme vám červenou kuchyni na míru v jakémkoliv rozměru.

Kuchyně červená lesklá

Lesklá červená kuchyně působí opravdu nadčasovým dojmem. Efektně vypadá kombinace červených lesklých skříněk a černých, nebo dřevěných doplňků. Také prosklené skříňky a moderní výklopné skříňky kuchyni pozvednou o další level. Červená lesklá kuchyně není tak náročná na údržbu, jak se může zdát. Stačí ji vyleštit jednou za čas suchým hadříkem, popřípadě můžete použít osvědčené čistící prostředky. 

Vybírejte vhodné doplňky, jako jsou granitové a nerezové dřezy a baterie, pracovní desky, ale také zvolte vhodnou barvu stěn v místnosti a odstín podlahové krytiny.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz