Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Kuchyňské linky do paneláku

Zvláštní pozornost si zaslouží kuchyně do paneláku. Zákazníci je často vyhledávají, pro jejich rozměry, které nebývají velké. Kuchyně do paneláku může mír rovnou, ale také rohovou podobu. Prohlédněte si naši fotogalerii.

Moderní kuchyně do paneláku

I v omezeném prostoru může vzniknout moderní kuchyně. Ve fotogalerii najdete moderní kuchyně do paneláku, které zaujmou neotřelým designem a zajímavými barvami. Moderní vzhled podtrhují doplňky, jako jsou granitové, či nerezové dřezy a baterie, také madla a sokly. Není problém kuchyni přizpůsobit vyšší, nebo naopak malé postavě. Celkový dojem z moderní panelákové kuchyně doplní také vhodná barva stěn a podlahová krytina. 

Kuchyně v paneláku a její řešení

Na počátku všeho je pečlivé vyměření prostoru. V paneláku bývá prostor menší, proto je nutné jej využít beze zbytku. Nebojte se v plánování své nové kuchyně počítat i s prosklenými skříňkami a výklopy. Ty rozbijí fádnost a dodají kuchyni v paneláku požadovaného moderního vzhledu. Po vyměření, které vám naši pracovníci udělají do 20 km od pobočky ZDARMA, následuje vypracování grafického 3D návrhu. I tato služba je pro naše zákazníky ZDARMA a zcela nezávazná! Po té, co jsme hotovi s výrobou, zbývá kuchyni namontovat ve vašem domově. I o to se postará náš tým vyškolených odborníků. Vaše kuchyně v paneláku dostala finální podobu a máte hotovo.

Levné rohové panelákové kuchyně

Nabízíme vám levné panelákové kuchyně, které vám dodáme již sestavené z pevně smontovaných skříněk. V naší fotogalerii si prohlédněte rovné i rohové levné panelákové kuchyně od 100 cm do 240 cm. Vybírejte z pestré palety barevného provedení, která zahrnuje například moderní odstín Dubu sonoma.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz