Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Odpadkové koše

Odpadkové koše v mnoha variantách - to je důležitá součást plánovaní, či rekonstrukce kuchyňské linky. Nabízíme vám vestavné odpadkové koše z kvalitního plastu. 

Vestavné odpadkové koše na tříděný odpad

Třídění odpadu by mělo být pro každého člověka samozřejmostí. Protože se třídí několik surovin, je třeba také více prostoru. Nabízíme vám vestavné odpadkové koše na tříděný odpad v několika variantách. Některé typy jsou barevně odlišené tak, jak jste zvyklí podle barev kontejnerů na tříděný odpad. Velmi praktické je umístění odpadkových košů na tříděný odpad nad sebou - ušetříte tím dost místa v kuchyňské skříňce. Bedlivě pročtěte informace pod vámi vybraným typem koše - dozvíte se mj.i to, do jakých skříněk pasují. 

Vestavné odpadkové koše do kuchyně

Vestavné odpadkové koše do kuchyně jsou vyrobené z kvalitního plastu. Plastové držáky, které se dají sklopit bez problémů unesou plný koš odpadků. Mnoho variant odpadkových košů zahrnuje samostatné odpadkové koše kulaté, nebo  hranaté, ale také soupravu košů různé velikosti. Velmi praktické je umístění odpadkových košů v tandemu - nad sebou. Ušetříte tak dost prostoru v kuchyňské skříňce. 

Vestavný odpadkový koš do rohové skříňky

V naší nabídce najdete rohové kuchyňské skříňky v mnoha barvách. Všechny mají také variantu s vestavným odpadkovým košem. Prostor v rohové kuchyňské skříňce je hluboký a špatně přístupný, proto je volba s vestavným odpadkovým košem velmi praktická!

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz