Zavřít
Pouze zboží skladem
Šířka

 cm –  cm

Výška

 cm –  cm

Hloubka

 cm –  cm

Cena

 Kč –  Kč

Realizace kuchyní a kuchyňských linek

Realizace kuchyní, to je ta pomyslná třešnička na dortu, která chybí k finální podobě kuchyňské linky. Pomůžeme vám vaši budoucí kuchyni realizovat od A do Z. Prohlédněte si realizované kuchyně v naší fotogalerii.

Realizované kuchyně - návrh a cenový rozpočet zdarma

Realizaci kuchyní předchází konzultace s klientem a společná práce na grafickém 3D návrhu. Hlavní předností realizovaných kuchyní je jejich prostorová a ergonomická přizpůsobivost. Dále vám předložíme cenový rozpočet. Tyto služby jsou ZDARMA a zcela nezávazné. Rozhodli jste se již pro určitý typ kuchyně? Dalším krokem je pak zaměření, které do 20 km od pobočky provedeme také ZDARMA.

Víme "co a jak"

Přesně tak! Nedělejte si proto vrásky s realizací vaší kuchyně a přenechte vše našemu týmu zkušených odborníků. Na trhu s kuchyněmi jsme si vytvořili pevné místo a dlouholeté zkušenosti nás naučily odvádět naši práci správně a kvalitně, což je - myslíme - to nejdůležitější! Velkou výhodou, kterou vám nabízíme je dodání kuchyňských skříněk již pevně smontovaných. Spodní skříňky na soklu 10 cm. Takto vám odpadá zdlouhavé vybalování z krabic a sestavování. Společně doladíme detaily, které dělají kuchyni kuchyní - úchytky, osvětlení, pracovní desku a spotřebiče.

Fotogalerie realizovaných kuchyní

Nabízíme vám mnoho typů realizovaných kuchyní. Prohlédněte si kuchyně moderní, rustikální, nebo lesklé. Jsme schopni vyrobit  kuchyňské skříňky v jakémkoliv atypickém rozměru! Třeba vás některá realizovaná kuchyně naprosto oslní a vy budete vědět, že nemusíte hledat dál! Pak stačí jen pár "maličkostí" a máte ji doma..

S námi ušetříte čas i peníze.

Výdejní místo a expedice internetového prodeje:

České Mládeže 594/33, Hala 1
460 06, Liberec 6
Telefon: +420 774 494 471
info@zadaranabytek.cz